Company Day

 

                                     

 

Vi har det der skal til for at din firmatur bliver en succes. Vil I skille jer ud fra mængden har vi flere gode bud på hvordan.

VIP Trackman
Har du løst til at forkæle 5-6 af dine kunder, medarbejdere eller venner så er dette arrangement noget for dig. Jeg står til dine kunders rådighed fra kl. 09.00 til 16.00 (se program)

Eksempel på programmet for en VIP dag med TRACKMAN

09.00-11.30 Driverfitting
11.30-12.00 Longdriving konkurrence
12.00-13.00 Frokost
13.00-15.00 Kend dine længder/fitting af alle jern i bag’en.
15.00-16.00 Diverse konkurrencer og udlevering af data.

Alle data bliver udskrevet og udleveret i en mappe til hver deltager.

Driverfitting med TRACKMAN: Verdensbedste spiller ikke med hvilken som helst driver. De spiller med den der giver dem den bedste kombination af længde og præcision. Hvad gør du? Passer din driver til dig? Find ud af det med en driverfitting.

Verdensbedste spillere gætter ikke når de skal slå 133 m. eller 157 m. eller 63 m. De ved lige præcis hvor langt de i gennemsnit slår. Og de sørger for at der ikke er for store afstands ”huller” mellem deres jern i bag’en. Find ud af hvor langt du slår og om du har nogle afstande som du ikke har dækket med din sammensætning af udstyr.

Pris 6.000 kr

 

Mere traditionelt forløb har vi også!

Et eksempel på en god dag på golfbanen kunne være: Ikke golfere får undervisning i kort / langt spil samt putting, hver deltager udstyres med deres "eget" sæt jern. De uøvede undervises i de grundlæggende dele af spillet på drivingrangen. Derefter spiller vi klubbens nye og spændende par 3 banen. Bolde, tees, scorekort m.v. udleveres og der spilles turnering med præmier. Derudover kan der arrangeres puttekonkurrence m.v.

 

 

Pris fra 250,- pr. person.